domingo, 13 de abril de 2008

Videojocs diabòlics!

Un cop vist els videojocs penjats, i sent conscient de que estan a l'abast de tothom i de les consequències, negatives és clar, que això pot comportar us convido a que mireu aquest petit reportatge que ens demostra que el videojocs potser passaran a ser cada vegada més reals.




3 comentarios:

Christian dijo...

El video ens apropa a la realitat dels videojocs que podem trobar en la nostra societat.
Crec que el problema dels videojocs diabòlics als que fa referència el video és molt complexa.

En part tots tenim culpa, per una banda, les multinacionals que llencen al mercat el producte amb tota mena de permisos per part dels Governs o òrgans estatals que s'ocupen del permís de sortida a la venta del producte. Per altra banda, de la meteixa societat o part d'ella (pares-mares, amics, etc) que permeten comprar aquell producte que el seu fill demana.
Però d'altra banda també entenc que surtin alguns productes d'aquest tipus al mercat, és obvi que no es pot mirar amb lupa el que pot suposar un videojoc ja que la complexitat és molt oberta.
Així que crec que és important que l'entorn del nen que té a les seves mans un joc d'aquest tipus sàpiga fer veure a aquell nen el que significa.
Per exemple, jo em trobo sovint amb una realitat actual. Com sabreu la cadena Cuatro emet en horari de migdia el programa SMASH DOWN VS RAW, per qui no ho conegui, el PRESING CACHT de la nostra època, i em trobo amb molts nens que porten els cromos dels personatges d'aquests lluitadors i els hi pregunto que signifiquen per ells.
El que intento aconseguir és aprofitar el "boom mediàtic" d'aquest programa que agrada tant als nens per aconseguir algu purament educatiu.

ANABEL LORENTE dijo...

La veritat, veiem aquest vídeo comprovem allò que tothom sap i que sembla que ningú vol reconèixer: si no fem algo aviat, acabarem destruïnt-nos a nosaltres mateixos, com a societat i com a persones!!!en què ens estem convertint? Abans només es parlava de la mala actuació dels alumnes a Secundària, però, aquestes situacions ja s'estan donant a primària també. Què passarà amb aquests nens quan siguin adults? Ja està bé no! Hem de tenir més cura dels valors! Els humans sense valors, ens convertim en animals!

Janaina Minelli de Oliveira dijo...

De acuerdo, pero no os olvidéis de que, así como hay buena y mala literatura, buenas y malas películas, hay juegos educativos y "diabólicos" :) Como maestros, creo que nuestro compromiso es desvincular la relación de identidad que hoy día existentre entre la violencia y la diversión en el terreno de los videojuegos. Y nuestro objetivo deben ser los pequeños. ¿Qué pensáis?